Termeni și condiții

Acest site a fost dezvoltat de ASOCIAȚIA FRAGILE SOCIETY (denumită în continuare administratorul site-ului), în vederea prezentării activității asociației și oferirii unei unelte de strângere de fonduri pentru proiectele organizaţiei.

Termenii şi condiţiile descriu modul de utilizare a site-ului pentru realizarea de donații online

  • Acest site înlesnește colectarea de donații online în numele Asociației Fragile Society, în sistem de plată on-line cu cardul folosind procesatorul de plăți online Stripe. Plăţile sunt securizate, conform protocoalelor internaţionale de securitate şi confidenţialitate a datelor. Procesarea datelor de card se face pe o pagină securizată a procesatorului de plăţi. Pentru orice problemă legată de plăți (confirmare, returnare) vă rugăm să ne contactați la adresa de email asociatiafragilesociety@gmail.com.
  • Protecția datelor dumneavoastră este foarte importantă pentru noi. Informații detaliate despre politica noastră de securitate și drepturile dumneavoastră în ce privește prelucrarea de date cu caracter personal sunt disponibile AICI.

Cadru general. Drepturi de proprietate 

Acest site şi toate serviciile aferente acestuia sunt deţinute şi administrate de către Administratorul site-ului. Aceşti termeni şi condiţii definesc modul în care puteţi folosi acest site şi serviciile conexe. Vă rugăm să citiţi cu atenţie acest document. Dacă nu doriţi să vă supuneţi acestor termeni şi condiţii, nu veți putea dona în contul asociației.

Aceşti termeni şi condiţii pot suferi modificări pe parcursul perioadei de funcţionare a site-ului, în funcţie de schimbările intervenite în funcţionarea acestuia, în ceea ce priveşte legislaţia aplicabilă sau din orice altă cauză considerată de către noi ca fiind generatoare de modificări. Rămâne în responsabilitatea dumneavoastră să accesaţi şi să verificaţi acest document în momentul în care accesaţi acest site. Ultima versiune a acestui document va defini modul de utilizarea a site-ului de la data publicării până la următoarea modificare.

Întregul conţinut al acestui site este protejat prin Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe (în continuare, Legea Dreptului de Autor), toate drepturile fiind rezervate.

Donaţii online

Donaţiile primite prin intermediul acestui site şi al serviciilor conexe se fac în sistem de plată on-line cu cardul, prin intermediul procesatorului de plăţi Stripe. Termenii şi condiţiile utilizării sistemului respectiv de procesare a plăţilor se regăsesc pe site-ul www.stripe.com. 

Folosirea de cărţi de debit sau credit fără permisiune

Când o donaţie este făcută prin acest site şi serviciile conexe, aceasta generează o tranzacţie pe cardul dumneavoastră care este finală şi nedisputabilă, în afară de situaţia în care este demonstrată folosirea fără acord a unei cărţi de debit sau credit de către o altă persoană decât posesorul de drept. În acest caz, în care a fost folosită fără autorizare cartea dumneavoastră de credit sau debit, ori dacă aceasta a fost furată sau pierdută, trebuie să notificaţi banca dumneavoastră emitentă şi să urmaţi procedura acesteia pentru acest scenariu.

Încălcarea termenilor și condițiilor

În cazul în care dumneavoastră încălcaţi oricare din termenii şi condiţiile din prezentul document, Administratorul site-ului îşi rezervă dreptul de a suspenda temporar sau permanent, fără nici o notificare prealabilă, accesul dumneavoastră la unul sau la toate modulele asociate cu site-ul şi serviciile conexe.

Legislaţie aplicabilă şi reglementări

Accesul utilizatorilor şi folosirea de către aceştia a acestui site sunt guvernate de legislaţia română în vigoare. Orice plângere sau litigiu determinate sau legate de utilizarea/funcţionarea acestui site, a conţinutului sau a materialelor prezentate vor fi guvernate de asemenea de legislaţia română în vigoare şi supuse spre soluţionare instanţelor judecătoreşti competente de pe teritoriul României, în cazul în care rezolvarea acestora nu este posibilă pe cale amiabilă.

Contact 

Pentru orice informaţie legată de funcţionarea acestui site şi a serviciilor conexe, precum şi pentru orice sesizări, reclamaţii, solicitări pe care le puteţi avea în legătură cu aceasta, ne puteţi contacta la adresa de email asociatiafragilesociety@gmail.com.